جهادکشاورزی

۲۷۸ میلیارد تومان غرامت به کشاورزان اردبیل پرداخت شد

جهادکشاورزی

۲۷۸ میلیارد تومان غرامت به کشاورزان اردبیل پرداخت شد

انار ساوه

خرید انار ساوه+قیمت:نهال انار ساوه از خوشمزه ترین نهال های موجود در بازار و در اصل حتی بهترین رقم انار و معروف ترین آن می باشد.این نهال به علت مرغوبیت و کیفیت جزو نهال های صادراتی بوده و همه ساله به مقدار بالا و تن ها به کشور های مختلف ارسال میشود. 

طعم این میوه ترش و ملس است و بعد از رسیدن به اندازه کافی طعم طعم آن تقریبا شیرین میشود. جهاد کشاورزی 

ایران از کشورهایی است که در صنعت میوه هایی همچون انار پیشروی و تولیدات بالایی دارد. ایران با تولید سالانه ۸۰۰ هزار تن اَنار، بزرگ‌ترین تولیدکنندهٔ اَنار در دنیا بوده و هندوستان دومین کشور تولیدکننده‌است. سازمان اب و فاضلابhtt

انار ساوه در اواخر شهریور ماه و اوایل مهرماه قابل برداشت بوده و از این رو بازار فروش خوبی دارد. همچنین انارهای ساوه دارای طعم شیرین و سایز درشت هستند که بازار پسندی آن‌ها را در پی دارد. اگرچه انار ساوه پر آب نبوده و، رنگ دانه‌ها روشن بوده و هسته میوه کمی سفت است که بازارپسندی آن را کاهش می‌دهد.

جهاد کشاورزی

اب و فاضلاب

حفاظت از محیط زیست  

کاشت 

در صورتی که نهال انار به صورت خیلی خوب و اصولی کاشته شود،موجب میشود محصولات شما بازدهی بالاتر و کیفیت بهتر خواهند داشت.

نکته مهمی که در مورد کاشت انواع نهال وجود دارد این است که قبل از تهیه انواع نهال بهتر است در مورد آن اطلاعات کافی کسب کنید و از مهمترین عوامل قطعا که آب و هوا  و اقلیم منطقه شما می باشد.

نکته:قبل از اینکه اقدام به خرید و کاشت نهال کنید باید بررسی کنید که نهال یا درخت شما ریشه پر است و یا تازه پر و یا اینکه ریشه لخت است. هر کدام از مواردی که گفته شد شرایط خاص برای کاشت خود دارند در صورتی که نهال خود را به صورت تازه پر تهیه کردید روش کاشت به این صورت است که ته ظرف یا گلدان خود را ببرید و نهال را بدون انکه به ریشه اسیبی وراد شود ،درون زمین قرار دهید .

اگر نهالی که خریداری کرده اید ریشه پرس است میتوانید گلدان را به ارامی نهال جدا کنید و ان را درون زمین بکارید.

در صورتی که نهال را بدون گلدانی و ریشه لخت تهیه کرده اید ،باید ان را به ارامی وارد گودال کنید.(نهال ریشه لخت صرفا در زمستان امکان جابه جایی دارد).

 

خصوصیات و ویژگی های نهال انار ساوه

انار ساوه،همانطوز که از نام آن انتظار میرود، بومی کشور ایران است و از ارقام محبوب و مرغوب است. استقبال خوبی در میان باغداران و تاجران دارد و  بسیار پر سود است.

یکی از مزیت هایی که نهال انار ساوه نسبت به رقم های دیگر دارد،رشد بیشتر و سریع تر آن نسبت به رقم های دیگر می باشد.به صورتی که نسبت به درختان دیگر زودتر ارتفاع گرفته و گشترده تر میشود. به اضافه میوه های درشتی دارد. 

میوه دهی انار ساوه

از لحاظ میوه دهی این درخت از درختان با عمر بالا می باشد و تا سالها میوه میدهد. به طوری که ممکن است میوه دهی آن تا صد سالگی ادامه یابد.

از لحاظ مقاومت از درختانی است که در خاک های مختلف قابلیت کاشت و رشد دارد از این رو میتوانید حتی در صورت داشتن خاک نامرغوب و اب و هوای گرم و خشک آن را بکارید.

 مقایسه انار ساوه با ارقام دیگر

میوه انار ساوه نسبت به انواع دیگر انار های دیگر درشت تر است و گرد و گروی بوده و دانه های بزرگ و پر ابی دارد.

موارد استفاده

از انار ساوه در تازه خوری و تهیه کمپوت و غذا و ژله و.. استفاده میشود.

و همچنین تولید آبمیوه،لواشک و رب انار استفاده میکنند.

خواص

قسمت خوراکی انار خام حاوی ۷۸٪ آب، ۱۹٪ کربوهیدرات، ۲٪ پروتئین و ۱٪ چربی است. یک وعده ۱۰۰ گرمی انار ۱۲٪ دانه‌های انار یک منبع غنی از فیبر غذایی است که به‌طور کامل در دانه‌های خوراکی موجود است.خرید نهال انار 

پوست انار ضخیم و خارق‌العاده است، اما درون این پوست ضخیم صدها دانه ظریف و خوشمزه یاقوت مانند قرار گرفته است. هر کدام از این دانه‌ها دارای خواص شگفت‌انگیزی هستند که انار را به یک میوه خاص تبدیل کرده است. در ادامه می‌توانید بخشی از ارزش غذایی یک لیوان انار دان کرده (حدود ۱۷۴ گرم) را ببینید.

  • فیبر: ۷ گرم
  • پروتئین: ۳ گرم
  • ویتامین ث: ۳۰ درصد
  • ویتامین کا: ۳۶ درصد
  • فولات: ۱۶ درصد
  • پتاسیوم: ۱۲ درصد

دانه‌های انار بسیار شیرین هستند البته اگر رسیده و تازه باشند. هر یک لیوان دانه انار حدود ۲۱ گرم قند و حدود ۱۴۴ کالری انرژی دارد. علاوه بر این انار ترکیباتی قوی با خواص دارویی هم دارد.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد