(خانواده Rosaceae ) و میوه های خوراکی آنها . تولیدات تجاری شامل آلبالو ( Prunus cerasus ) است که منجمد یا کنسرو شده و در سس ها و شیرینی ها استفاده می شود و گیلاس شیرین ( P. avium ) که معمولاً به صورت تازه مصرف می شود و نوع اصلی آن در لیکور ماراسکینو واقعی یا بدلی نگهداری می شود . تعدادی از گونهها بهعنوان گیاهان زینتی برای گلهای بهاری پربارشان رشد میکنند ، و چوب قرمز تیره برخی از گونههای گیلاس بهویژه برای تولید مبلمان خوب مورد احترام است. خرید نهال گلابی
بیشتر گونه های گیلاس بومی نیمکره شمالی هستند. حدود 10 تا 12 گونه در آمریکای شمالی و تعداد مشابهی در اروپا شناخته شده است . با این حال، به نظر می رسد بیشترین غلظت گونه ها در شرق آسیا باشد. اعتقاد بر این است که زیستگاه بومی گونه ای که از آن گیلاس کشت می شود در غرب آسیا و شرق اروپا از دریای خزر تا بالکان است. گیلاس در تمام مناطقی از جهان که دمای زمستان خیلی شدید نیست و دمای تابستان متوسط است رشد می کند. آنها به سرمای زمستانی نیاز دارند تا در بهار شکوفا شوند. درختان خیلی زود در بهار، درست بعد از هلو و زودتر از سیب شکوفا می شوند .سه نوع گیلاس به طور عمده برای میوه هایشان رشد می کنند:گیلاس شیرین ،آلبالو ، و به میزان بسیار کمتری رشد کرده استدوک ها که تلاقی هایی از آلبالوهای شیرین و ترش هستند. درختان گیلاس شیرین بزرگ و نسبتاً عمودی هستند و ارتفاع آنها تا 11 متر (36 فوت) می رسد . این میوه یک دروپه گوشتی (میوه هسته دار) است که عموماً به شکل قلب تا تقریباً کروی است، قطر آن حدود 2 سانتی متر (1 اینچ) است و رنگ آن از زرد تا قرمز تا تقریباً سیاه متغیر است. محتوای اسید گیلاس شیرین کم است. محتوای اسیدی بیشتر آلبالو باعث ایجاد طعم ترش مشخص آن می شود. درختان آلبالو کوچکتر هستند و به ندرت ارتفاع آنها بیش از 5 متر (16 فوت) است. شکل این میوه گرد مایل به پهن است، معمولاً به رنگ قرمز تیره است و آنقدر اسید دارد که برای خوردن تازه جذاب نیست. گیلاس دوک از نظر خصوصیات درختی و میوه ای متوسط است. میوه های همه گونه ها ویتامین A و مقادیر کمی از مواد معدنی مانند کلسیم و فسفر را تامین می کنند .
اخیرا خودم راجع به یکی از زیباترین درختچه های گل مطالعه کرد م خیلی برام جالب بود که تاین درخت فقط 0 1روز از سال گل میده . به همین دلیل بسیار دوست داشتم راجع به اون یکم شما رو هم آشنا کنم. خرید نهال گردو
درختچه ارغوان از زیباترین درختچه های گل با گل های صورتیه تیره خیلی خونشرنگه. قدش از 4-5 متر تا 12 متر هم میرسه . بومی منطقه اسیای غربی و اروپاست. تنه و شاخه هاش حالت پیچ خورده دارند و برگ هاش قلبی شکل . دور برگ ها صاف و حالت کنگره نداره .
مزه گل حالت ترش داره به همین خاطر تو کشور های اروپایی حتی ازش به عنوان ترشی استفاده میکنند.
در برابر گرما و خشکی مقاومه و میتونید حتی در تابستان فقط دو بار در هفته بهش اب بدین .
افزایش رشد این درخت نسبتا سریعه، مناسب مناطق خیلی سرد نیست و خراب میشه ولی به گرما مقاومه نیاز به نور مستقیم خورشید داره و حداقل 6 ساعت به نور خخورشید نیاز داره .
حالا یک نکته با مزه که وجود داره راجع به این درختچه اینکه در گذشته میومدن برگ این درختا رو میسوزوندن و پودرش میکردن و ازش به عنوان قلم ابرو استفاده میکردند. یعنی کاربرد میکاپی داشته .
روش های کاشت متفاوت برای این درخت وجود داره مثل بذر و خواباندن و پیوند و قلمه ..
که اسانترین روش بذر هست .
یک نکته راجع به کاشت این درخت اینکه قباید قبل از انتقال به ریشه درختچه را هرس کنید. . در ایران به اینه درختچه درختچه دختر هم میگویند. ارغوان فقط 10 روز از سال رو گل میده اون هم در اردیبهشت . و همنین نکته اخر این رو بهتون بگم که این درخت نیاز به کو نداره ولی خب بعد 4-5 سسال میتونید که بهشون کود بدین .م
یکی از دغده های امروز همه ما استفاده ازمحصولات کشاوزی است که آسیبی به سلامت ما نرساند . از این رو همیشه باید از خوراکی ها و محصولات دامی و کشاورزی استفاده کنیم که در تهیه آنها از کمترین مواد شیمیایی بهره گرفته شده باشد . از این رو باید از کود به کمترین میزان و از انواع پوسیده گاوی آن استفاده کنید.
جامعه امروزی که بهداشت و محیط زیست آگاه است، تقاضای زیادی برای محصولات غذایی ارگانیک وجود دارد. در Nuts.com ما به ارائه یک میان وعده سالم تر و متفاوت بسیار اهمیت می دهیم. مرکز ما در حال حاضر دارای گواهی ارگانیک توسط آژانس گواهی کشاورزان ارگانیک معتبر کالیفرنیا (CCOF) است. ما تمام معیارهای تعیین شده توسط USDA را برای رسیدگی، بسته بندی و فروش آجیل، دانه ها و میوه های خشک تایید شده ارگانیک رعایت می کنیم.
بسیاری از مردم می پرسند ارگانیک واقعا به چه معناست؟ ارگانیک به این معناست که میوهها، آجیلها، دانهها یا سایر مواد بدون استفاده از هرگونه آفتکش، کود مصنوعی، ارگانیسمهای اصلاحشده ژنتیکی، لجن فاضلاب یا تشعشعات یونیزان رشد میکنند. برای اینکه گوشت، مرغ یا تخم مرغ ارگانیک در نظر گرفته شوند، حیوانات نباید آنتی بیوتیک یا هورمون رشد تغذیه شده باشند.
برنامه ملی ارگانیک USDA (NOP) ارگانیک را به صورت زیر تعریف می کند:خرید نهال گلابی
غذای ارگانیک توسط کشاورزانی تولید می شود که بر استفاده از منابع تجدیدپذیر و حفظ خاک و آب برای ارتقای کیفیت زیست محیطی برای نسل های آینده تاکید دارند. گوشت، مرغ، تخم مرغ و محصولات لبنی ارگانیک از حیواناتی می آیند که آنتی بیوتیک یا هورمون رشد به آنها داده نمی شود. غذای ارگانیک بدون استفاده از اکثر آفت کش های معمولی تولید می شود. کودهای ساخته شده با مواد مصنوعی یا لجن فاضلاب؛ مهندسی زیستی؛ یا تشعشعات یونیزان قبل از اینکه محصولی بتواند برچسب "ارگانیک" داشته باشد، یک گواهیدهنده مورد تایید دولت مزرعهای را که غذا در آن رشد میکند بازرسی میکند تا مطمئن شود که کشاورز از تمام قوانین لازم برای رعایت استانداردهای ارگانیک USDA پیروی میکند. شرکتهایی که غذای ارگانیک را قبل از رسیدن به سوپرمارکت یا رستوران محلی شما پردازش یا پردازش میکنند، باید گواهینامه دریافت کنند.
گاهی اوقات مردم به اشتباه فکر می کنند که میوه های خشک یا آجیل ارگانیک را نمی توان ارگانیک در نظر گرفت اگر حاوی چیزی غیر از میوه خشک یا آجیل باشد. با این حال، این فرض نادرست است. میوههای خشک یا آجیلهایی که در کارخانههای دارای گواهی ارگانیک با استفاده از سایر مواد ارگانیک فرآوری میشوند، هنوز ارگانیک در نظر گرفته میشوند. به عنوان مثال، توت فرنگی های ارگانیک ما علاوه بر توت فرنگی های ارگانیک رشد کرده و گواهی شده، حاوی قند نیشکر ارگانیک و روغن کانولای ارگانیک هستند. از آنجایی که همه این اقلام اضافه شده به صورت ارگانیک رشد می کنند، توت فرنگی ها هنوز ارگانیک در نظر گرفته می شوند.
گاهی اوقات مردم محصولی را که ارگانیک نامیده می شود با طبیعی بودن اشتباه می گیرند. همه محصولات طبیعی ممکن است حاوی هیچ گونه افزودنی یا نگهدارنده نباشند، اما به این معنی نیست که آنها ارگانیک هستند. آنها می توانند همه طبیعی باشند، اما حاوی محصولاتی هستند که به صورت ارگانیک رشد یا تولید نمی شوند.
اغلب این سوال وجود دارد که چرا مواد غذایی ارگانیک گرانتر از مواد غذایی غیر ارگانیک هستند؟ غذاهای ارگانیک به روشی متفاوت و منظم تر از غذاهای غیر ارگانیک فرآوری می شوند. این باعث می شود هزینه تولید کمی بیشتر شود. همچنین، کشاورزان ارگانیک مانند کشاورزان معمولی یارانه فدرال دریافت نمی کنند. بنابراین، هزینه بالاتر محصولات ارگانیک نشان دهنده هزینه واقعی تری برای رشد است. محصولاتی که به صورت ارگانیک رشد میکنند بسیار کار فشردهتر هستند، زیرا هیچ ماده شیمیایی برای کمک به رشد و جلوگیری از تخریب محصولات حشرات استفاده نمیشود. روشهای کشت ارگانیک به مدیریت بسیار بیشتری نسبت به کشاورزی معمولی نیاز دارد. بیشتر محصولات ارگانیک در مناطق بسیار کوچکتر از محصولات معمولی رشد می کنند. این مقدار کمتر زمین در مقایسه با محصولات استاندارد، محصولات ارگانیک کمتری تولید می کند. بنابراین، عرضه کمتر محصولات ارگانیک نیز به قیمت بالاتر کمک می کند.
دریافت گواهی ارگانیک کار آسانی نیست. تأسیسات ما باید انواع مختلفی از بازرسی ها را پشت سر می گذاشت. نظارت دقیق و دقیق بر تمام محصولات ارگانیک برای حفظ گواهینامه ما ضروری است. ما باید سوابق جاری کلیه کالاهای ارگانیک دریافتی و ارسالی را حفظ کنیم. سوابق فعلی کشاورزان ارگانیک نیز باید حفظ شود. مناطق مشخص شده ویژه در Nuts.com برای نگهداری محصولات ما استفاده می شود. علاوه بر این، تجهیزات بسته بندی ویژه به طور خاص برای محصولات ارگانیک ما استفاده می شود تا از عدم آلودگی متقاطع با محصولات غیر ارگانیک اطمینان حاصل شود.
اعتقاد بر این است که درختان سیب از قرن سوم قبل از میلاد به ویژه در آسیا کشت می شوند. امروزه سیب شاید محبوب ترین میوه برای بزرگسالان و کودکان باشد.
گسترش گسترده آن تا حدودی به این دلیل است که درخت سیب بسیار انعطاف پذیر و انعطاف پذیر است. حتی در دمای کمتر از -22 درجه فارنهایت (30- درجه سانتیگراد) می تواند میوه بدهد. امروزه درختان سیب در شرایط آب و هوایی متنوعی از سرمای کانادا گرفته تا آب و هوای گرمسیری آفریقا کشت می شوند. در نتیجه، درختان سیب همیشه به شرایط بهینه برای رشد نیاز ندارند. درختان به دلیل سازگاری با شرایط محلی خود محبوب هستند و علیرغم مشکلات میوه می دهند، مشروط بر اینکه انتخاب گونه به طور منطقی انجام شود. حدود نیمی از تولید سیب جهان در چین انجام می شود، اما درختان سیب در استرالیا، آمریکای شمالی و جنوبی، شمال آفریقا و ژاپن نیز کشت می شوند. در ایالات متحده، درختان سیب عمدتاً در واشنگتن، نیویورک، میشیگان، پنسیلوانیا، ویرجینیا، کالیفرنیا، کارولینای شمالی، اورگان، اوهایو و آیداهو به صورت تجاری رشد می کنند.
درخت سیب ( Malus pumila ) از خانواده Rosaceae است. درختی است خزان کننده (در فصلی برگ های خود را از دست می دهد). ارتفاع متوسط آن به 16 فوت (5 متر) می رسد. درختان سیب استاندارد می توانند به ارتفاع 25-35 فوت (7.5 تا 10 متر) یا حتی بیشتر برسند. ارتفاع درختان نیمه کوتوله و کوتوله به 6-20 فوت (2-6 متر) می رسد. شکوفه ها در بهار تولید می شوند. میوه ها روی شاخه های 2 ساله یا بیشتر بالغ می شوند. بسته به تنوع در اواخر تابستان یا پاییز بالغ می شوند. بیش از 7000 رقم شناخته شده وجود دارد.
یک درخت سیب متوسط می تواند از 3 تا 6 سالگی خود مقدار قابل توجهی میوه تولید کند و می تواند تا 35 تا 50 سالگی خود ادامه دهد.
تقریباً همه درختان سیب خود گرده افشانی نیستند. این بدان معنی است که اگر هیچ درخت سیب دیگری در نزدیکی حیاط خلوت شما (80 فوت یا 25 متر) وجود نداشته باشد، ممکن است مجبور شوید حداقل 2 درخت از انواع مختلف را برای برداشت میوه بکارید.
می توانید با گذاشتن نظر یا عکس از درختان سیب خود این مقاله را غنی کنید.
1.) اطلاعات درخت سیب
4.) پرورش درختان سیب به صورت حرفه ای
6.) تکثیر درخت سیب و گرده افشانی
7.) شرایط و آماده سازی خاک درخت سیب
8.) کاشت درختان سیب – تعداد درختان سیب در هکتار
10.) چگونه درختان سیب را بارور کنیم
13.) آفات و بیماری های درخت سیب
آیا تجربه ای در زمینه پرورش درخت سیب دارید؟ لطفا تجربیات، روش ها و شیوه های خود را در نظرات زیر به اشتراک بگذارید. تمامی مطالبی که اضافه می کنید به زودی توسط متخصصین کشاورزی ما بررسی خواهند شد. پس از تأیید، به Wikifarmer.com اضافه خواهد شد و بر هزاران کشاورز جدید و با تجربه در سراسر جهان تأثیر مثبت خواهد گذاشت.